ART by ELIN-TOVE

 

 

                                                                  

Toves Art

Marknadsför din sida också

Ut på tur aldrig sur...
Out exploring the archipelago.

NYTT för mitt målande!


Nu har äntligen tiden kommit för att hinna med mit målande. Min nya ateljé är på gång och här är tanken att jag både kommer måla samt ha löpande visning på mina alster. Mitt showroom öppnar öfficiellt i mitten av mars 2023.

Hoppas kunna börja med en mingelkväll under våren och lägger då en inbjudan på Facebook  

VÄLKOMMEN att besöka mig när jag har öppnat. Min nya ATELJÉ ligger kvar på samma adress som tidigare men med mer utrymme.

Det går även bra att kontakta mig via mail.

Självklart bjuds det på fika.

 

Mitt fullständiga namn är Elin-Tove Steinbakk Kotzé fast i Sverige
kallas jag bara för Tove.

Jag är född i Nord-Norge på 50-talet på en liten ö, Meløy och växte sedan upp på denna ö samt i Lofoten där min fars släkt och rötter finns. I dag lever jag mitt liv med min familj och konsten . Förutom konsten driver jag E-T Life at sea AB och befinner mig ibland ute på externa uppdrag. 

Jag målar för det mesta i olja och akryl och tekniken är mycket blandad. Både montage, penslar, knivar och spatlar är mina favoritverktyg. Idéerna får jag framför allt från Nord Norges vilda natur. Fjäll, hav och Sydafrikas mångfaciterade landskap är mina inspirationskällor. Älskar klara färger och det som ligger närmast mitt hjärta är att måla klarröda tavlor. De ger mig enormt mycket energi. Har en förkärlek för is och kyla och som du kan se i mina iskalla blå tavlor. Efter långa perioder av starka och uttrycksfulla tavlor blir det som oftast en period med verk som är mer inspirerade av min tid i Afrika. Dova, jordiga färger som kan dämpa och lugna de flesta, dominerar. 

My full name is Elin-Tove Steinbakk Kotzé but in Sweden they call me Tove.

I was born on a little island in Northern Norway named Melöy.
I grew up there and in Lofoten where my fathers rooths are. Most of the time I am painting in oil and acrylic and I use various tecniques such as applications, brushes and knives.
I get mostly of my inspiration from the wonderful nature in northern Norway as well as from my beloved South Africa where my husbands family lives. 

Min ateljè är fortfarande i Solna i samma lokaler som tidigare vid Järva krog men flyttar nu upp till övervåningen och beräknar vara klar i mitten av mars 2023. Kom gärna förbi efter att jag öppnat igen. För att vara säker på att jag är på plats så kontakta mig innan du kommer.

My studio is still in Solna/Järva krog but I am moving to the upper floor which will be ready by mid March 2023. Then you are most welcome in to have a closer look at my pictures or what I am up to. 
Just contact me first to make sure I am there.